MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
Dieren Healing

Dieren Healing lijkt erg op een gewone healing.

Net als bij de mens heeft een hond soms ook een helpende hand nodig.

Nu is dit een specialisme wat niet iedereen zo maar kan.
Ook ik heb hiervoor verschillende stadia moeten doorgaan en moeten realiseren dat een mens en dier verschillend en toch ook weer gelijk zijn.

Het invoelen op een dier, of het nu een kat, hond, vogel of paard is , is heel anders dan het invoelen op een mens. Een persoon kan je door middel van woorden en daden laten merken wat je van plan bent. Bij een dier moet je eerst de rust zien te vinden om de energiestromen te gaan voelen. Daarna kan je verder en de connectie met het dier tot stand laten komen en laten ervaren aan het dier dat intenties zuiver en eerlijk zijn. Net als bij een mens heeft een dier ook energiebanen en chakra's. Die zijn net als bij een mens onderhevig aan dat wat zij meemaken. De hond als voorbeeld nemende: hij loopt buiten en ziet op een gegeven moment iets vervelends gebeuren, hij ziet het, slaat het op en probeert het te verwerken. Nu krijgt hij direct daarna nog een trauma te verwerken en nog een. Hij zal het jou niet kunnen vertellen, maar dit doet iets met hem. En hij krijgt last van gedragsstoornissen. Hierdoor krijgt hij last van lichaam en /of geest.
Een ander voorbeeld; een kat heeft suikerziekte en moet dagelijks geprikt worden. Iedere dag die prik zonder uitleg is niet te vatten voor de kat, verzet zich en voelt zich vol stress stromen op het moment dat je wilt gaan prikken.

Hier kom ik in actie!

Ik zorg ervoor dat het dier zich weer gaat voelen zoals het moet en weer een goed geheel vormt met het gezin. Opgeladen wordt met positieve energie en weer goed het leven in kijkt. Let wel, ik genees de kat niet van de suikerziekte, maar hij krijgt wel veel nieuwe energie waar hij weer even op kan teren.

Meer weten?

Mail mij!
 Chakra Reiniging
Coaching
Dieren Healing
Energetisch reinigen
Kristal Healing
Magnetiseren
White Time Healing
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop