MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
CV

 

Maick straalt en genietGeboren en getogen in Utrecht, ik heb daar vrij lang gewoond en er plezier en ook verdriet gehad. Net als velen trouwens, want niet ieder leven gaat over rozen. Soms voel je ook de doorns van de rozenstengels. Om je het verhaal van mijn jeugd te besparen zal ik gelijk maar naar mijn 18de levensjaar gaan. Het enige dat ik kan vertellen over mijn jeugd, is dat er heel veel dingen zijn gebeurd waar ik nu van denk, owwww zit dat zo! © Arthur Schoer

Na mijn basis opleidingen, ben ik vervroegd in dienst gegaan, ik was toen bijna 18 jaar. Ik heb daar diverse functies uitgeoefend en ook daarna in het burgerleven het ik dit voortgezet. Altijd heb ik toch voor functies gekozen waar ik mijzelf voor de medemens kon inzetten en waarin altijd het klantcontact centraal stond. Al vroeg was ik met Boeddhisme bezig en wist ik dat er meer is tussen hemel en aarde. Ik lees er veel over en maak helaas niet altijd de juiste keuzes die passen bij deze levenswijze. Ik weet nu dat ik in het verleden hierdoor een hoop dingen ben misgelopen en weet nu dat ik mij meer moet richten op deze levenswijze. 


Terug naar een leven en land waar ik compleet wasTijdens een van mijn vakanties in Sri Lanka, heb ik een gedeelte van mijzelf en een vorig leven terug gevonden. Deze vakantie heeft mij dichter bij mijzelf gebracht en dat smaakt naar meer. Meer is er ondertussen op mijn pad gekomen, maar of dit genoeg is, is de grote vraag. Eigenlijk is het antwoord hierop, nee! Waarom nee vraag je je nu misschien af? Ik ben op aarde om mensen en dieren te helpen en te ondersteunen. En van wat op mijn pad komt, leer ikzelf weer.

Toen ik Inge Verschuur ontmoette, was ik al jaren bezig met spiritualiteit en wist ik dat ik helende krachten bezat. Ik durfde er nog niet echt voor uit te komen. Bang voor veroordelingen en negatieve reacties weerhielden mij ervan om echt in mijzelf te kijken en daarvoor uit te komen. Na een tweetal grote cadeaus (zo noem ik mijn burnout namelijk maar ook de komst van een van mijn grootste vriendinnen) ben ik niet langer bang en durf openlijk te erkennen dat er echt meer is.

Met Inge ben ik begonnen aan de opleiding White Time. Inmiddels heb ik level 2 afgerond en breng ik de ervaring (letterlijk) in de praktijk.

Ook de werkgever van Maick weet wat hij doet en was zelfs zo benieuwd dat ze Echt Utrecht op hem afstuurde.
Interview van de Gemeente Utrecht met Maick

Maick Lemaier 2012 n.Chr
Een dag niet gelachen is en blijft een dag geleefd.

 CV
Neem contact met mij op
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop