MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
Chakra Reiniging

Chakra is Sanskriet voor wiel of schijf en is een draaikolk die verbonden is met onze ruggengraat en die voortdurend in beweging is om kosmische energie op te nemen om zo ons lichaam te voorzien van de nodige energie om te kunnen functioneren en te presteren.

Soms ontstaan er door allerlei oorzaken disbalans in onze chakra’s of in de aura waardoor de energie gaat blokkeren. Je bent dan uit evenwicht. De chakra’s proberen dit in eerste instantie altijd zelf te herstellen en te regelen wat vaak ook wel gedeeltelijk lukt. Soms is er hulp van een healer voor nodig die door toevoeging of juist afname van een bepaalde kleur aan energie in een chakra de blokkade weer opheft, waardoor er weer balans komt in het lichaam.

Kleuren
De energie van de chakra’s bestaat uit kleuren die voor iedere chakra weer anders is maar die ook allen verbonden zijn met de kleuren en dus trilling van onze aura. Onze aura is ons energieveld om ons fysieke lichaam wat door vele mensen wordt waargenomen als onze “uitstraling”.

Reinigen

Soms is het ook gewoon nodig om de chakra’s en de aura eens goed te laten “reinigen” door een healer zodat je energie weer in balans is met je geest en er allerlei “rommel” opgeruimd wordt uit je aura.

Oorzaken

Er zijn verschillende oorzaken waardoor we in disbalans kunnen raken: 

·         te weinig ontspanning

·         verdriet en emoties vasthouden

·         een operatie of medicijnen

·         communicatieproblemen

·         voeding die niet bij ons past

·         negatieve ervaringen

·         stress
 

Laat zo nu en dan je chakra’s en aura eens lekker reinigen en je kunt er daarna weer fris tegenaan.Chakra Reiniging
Coaching
Dieren Healing
Energetisch reinigen
Kristal Healing
Magnetiseren
White Time Healing
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop