MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
Kristal Healing

De geneeskrachtige werking van edelstenen of mineralen zijn al duizenden jaren bekend en worden over de hele wereld toegepast. Een edelsteen kan een positieve invloed hebben op lichamelijke, geestelijke en spirituele processen en kunnen klachten en problemen verminderen.

Het werken met kristallen en mineralen vanuit de White Time filosofie geeft prachtige resultaten. Binnen deze filosofie verbinden de stenen zich op het kleinste niveau in ons. Kristallen en mineralen hebben het vermogen om met hun kleurentrilling het lichaam en de energie in het lichaam in harmonie te brengen. Het maakt je bewustzijn wakker en opent je energiebanen van je ziel. De kracht van kristallen en mineralen:

·         Helen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
·         Zij stralen hun licht uit, zijn sterk en liefdevol.
·         Kunnen zelfs gebruikt worden voor baby’s, kinderen, ouderen, dieren, planten en de natuur.
·         Zij houden verschillende energieën, frequenties en kleuren in zich vast, die wij als mensen nodig hebben om in balans te komen.
·         Diep in de aarde vangen zij energieën op vanuit het Universum en stralen dit uit naar de aarde met al zijn wezens.
·         Zij dragen daardoor een aarde frequentie en een universele frequentie in zich.


Chakra Reiniging
Coaching
Dieren Healing
Energetisch reinigen
Kristal Healing
Magnetiseren
White Time Healing
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop