MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
Magnetiseren

Bij het magnetiseren maakt de magnetiseur gebruik van energie uit de kosmos. Deze wordt gebundeld en wordt gericht gebruikt daar waar het lichaam het nodig heeft. Op deze manier wordt het lichaam geholpen om zichzelf te genezen. Magnetiseren helpt om blokkades op te lossen, blokkades zowel psychisch als psychosomatisch (trauma’s die opgeslagen liggen in het lijf waardoor er op die plek weinig of geen doorstroming van energie is).

Blokkades zijn problemen die zich bij een mens kunnen voordoen en waar men op dat ogenblik geen raad mee weet. Omdat men vaak niet weet hoe men het moet aanpakken, wordt het probleem weggestopt en opgekropt. Men trekt op deze manier een muur op waarachter men zich kan verstoppen. Als een blokkade langer aanhoudt, dan zet zich dat op een gegeven moment vast in het lijf, met als gevolg dat men ziek wordt. 

Magnetiseren is het overbrengen van kosmische energieën via de magnetiseur op de cliënt. Door middel van sturen van deze kosmische energie naar de plek waar cliënt de pijn heeft, voelt de cliënt daar een warmte die de verlichting en/of genezing in gang zet.

De behandeling bestaat uit het geven van een aantal basishandelingen om de geblokkeerde levenskracht los te maken, zodat de energie weer vrij door het lichaam kan stromen. Dit gebeurt door middel van lichte aanraking zonder druk en vaker nog, niet-lichamelijke aanraking.Chakra Reiniging
Coaching
Dieren Healing
Energetisch reinigen
Kristal Healing
Magnetiseren
White Time Healing
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop