MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
Wie is Maick Lemaier

 

 

Ik ben 46 jaar en heb de praktijk gestart, nadat ik in 2010 de opleiding tot healer in White Time gevolgd heb. Ik ben al sinds mijn jeugd bezig met mijn spirituele capaciteiten, maar heb ervaren dat ik er niet eerder voor uit kon komen. Ik heb gestoeid met de o zo bekende vooroordelen in het leven. En dat kan je terug zien in hoe ik in het leven sta en tegen bepaalde zaken aankijk. Het Boeddhisme komt het dichtst bij mijn overtuiging hoe je het beste in het leven kunt staan, maar ik geloof ook dat je het goddelijke in meerdere dingen en leefwijzen kunt terug vinden.
Wat maakt nou dat ik dit werk doe? Ik heb cliënten vol stress bij mijn praktijk naar binnen zien komen en na de behandeling, ontspannen en vol nieuwe energie en inzichten, weer zien gaan. Dat is de reden waarom ik dit werk doe. Ik weet uit ervaring hoe het is om tegen jezelf aan te lopen, en hoe belangrijk het is dat er iemand is, bij wie je jezelf kunt en mag zijn. Iemand die je tips en trucs kan geven, waardoor het leven weer naar je lacht en je verder kunt. Met een nieuwe focus op jezelf en je toekomst! Ik heb dat gehad en daarom geef ik dat graag door.

Iedereen verdient het om zich heel te voelen
 ,
 
De praktijk is gevestigd in Soest aan huis. Hierdoor kan ik de tarieven laag houden.

Meer info over mij kun je aan de rechterzijde vinden.


CV
Neem contact met mij op
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop