MaIn Healing
Thuis komen bij jezelf
White Time Healing

Universal White Time Healing (UWTH) draait om White Time-energie. Deze komt uit de White Time Bron die zich in het universum bevindt. Een Universal White Time Healer is verbonden met deze White Time Bron en is tegelijk verbonden met de energie van Moeder Aarde. Deze beide vormen van energie en kracht komen vervolgens samen in het hart van de healer, waarna deze energie doorstroomt naar de armen en de handen.

De genezende kracht van de Universele White Time-energie is afgestemd op de behoeftes van de cliënt, de frequentie en kracht past zich aan de cliënt aan. Na iedere behandeling blijft een deel van deze krachtige helende energie in de behandelaar achter. Hierdoor verbetert ook de gezondheid van de behandelaar. Het helend vermogen en de kracht van de behandelaar neemt na iedere behandeling toe.

Waarin onderscheidt Universal White Time Healing zich?
Het grootste verschil is dat Universal White Time Healing verbonden is met het Universum, met de White Time Bron, die nooit opraakt. De behandeling raakt die gebieden aan waar het noodzakelijk is. De energie gaat daarheen naar waar de dingen niet goed gaan of falen, zowel op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
Universal White Time Healing gehoorzaamt de Karmische Wetten. Als een ziekte een Karmische oorzaak heeft wordt de genezende kracht vanzelf uitgeschakeld. De behandelaar kan niet worden beïnvloed door het Karma van de cliënt.
Universal White Time Healing kan ook gebruikt worden om op afstand te behandelen.

Wat gebeurt er tijdens een behandeling?
Tijdens een handoplegging plaatst de behandelaar de handen op bepaalde energiepunten van het lichaam van de cliënt. Hierdoor wordt er een optimale energie doorstroming bereikt. Uit balans geraakte chakra's worden bijvoorbeeld weer in balans gebracht. Een behandeling kan volledig afgestemd worden op de specifieke wens van de cliënt. De helende kracht wordt dieper in de cliënt gebracht door een afsluiting aan het eind van de behandeling. De afsluiting wordt gedaan op bepaalde energiepunten onder de voet.

Gewoonlijk zijn er snelle resultaten na een behandeling. Meestal komt er al na 3 dagen een reactie bij de cliënt. Over het algemeen wordt er meer dan één behandeling aanbevolen. Alle eventuele problemen komen dan aan bod en kunnen worden geheeld op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel niveau. Het is meestal niet nodig om meer dan 10 behandelingen te krijgen.

Een normale behandeling door middel van handoplegging duurt 40 minuten tot een uur.

Healing op afstand
De cliënt en de behandelaar zijn in gedachten met elkaar verbonden als de behandeling begint. De hersengolven harmoniseren met elkaar in de eerste 30 minuten van de behandeling. De helende kracht komt via het hoofd van de behandelaar, de kruin chakra naar binnen. De kracht van de helende energie gaat naar beneden, door het hart (chakra) en een stukje er onder. Dan keert het daar om en gaat terug door het hart (chakra). Het gaat twee keer door het hart (chakra), zich opladend met de hartenergie en liefde van de behandelaar. Dan stroomt de energie vanuit het gebied rond het hart door beide armen naar beneden in de handen en door de handpalmen naar buiten.

De behandeling op afstand duurt 20 - 30 minuten.Chakra Reiniging
Coaching
Dieren Healing
Energetisch reinigen
Kristal Healing
Magnetiseren
White Time Healing
HomeNieuws en evenementenWie is Maick LemaierConsulten en dienstenPrijslijstContactAfbeeldingengalerijMaIn-Healing WebShop